Nejnovější recenze ze sekce Robotické čističe oken
je tam funkce ostřikování okna
Všetko OK. Pracuje ako má. Super pomocník, ak si prečíta každý návod.
- Robot velmi dobře drží na okně
- Lze čistit např. S jedním návlekem navlhčeným vodou a druhým s přípravkem na okna, na sucho nebo přípravek nastříkat přímo na okno.
- Návleky jsou oboustranné, dají se ještě otočit.
Robot mám zatím krátce, takže testuji. Máme opravdu hodně oken, takže to pro mě bude velká pomoc. Okno například od mušinců je lepší lehce předmýt, stejně je nutné umýt předem rám. Robot leští dobře, zatím se mi nejlíp osvědčilo jeden návlek navlhčit vodou a druhý přípravkem na okna. Za mě je to určitě velké ušetření práce.
skvělý pomocník za perfektní cenu, jsem nadšená. zatím ho mám krátce, takže teprve zkouším. mušince a další přischlou špínu samozřejmě neumyje, ale běžnou špínu ano a okna krásně vyleští. je výborný, že umyje i rohy, a to docela pečlivě.
a hlavně při výšce oken 2,5m už nemusím řešit lezení po schůdkách :)
pro domácnost s mnoha okny a/nebo velkými okny či skleněnými stěnami rozhodně doporučuju, myslím ale, že na klasická malá okna se nevyplatí.
- Dělá to, to co má. Manžel spokojen
- Nevyčistí rohy. Jsou to však jen kousíčky.
Reakce značky Mamibot
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás, že jste s naším výrobkem spokojená.
Tým Mamibot
čistila jsem skla venkovní pergoly a nic moc - jsou tam docela šmouhy, snad to bude v obýváku lepší
- Po přečtení recenzi podobných vyrobku (na tento výrobek jsem nenašla ani jednu recenzi českou) víte co očekávat . S výrobkem maximální spokojenost. Okna jsou lesk jako Blesk. Už jsem koupila i dceři k narozeninám.
Skvělý čistič a pomocník. Nastříkala jsem drobet prostředku na okna a nechala pracovat hobota a super. Jsem moc ráda, že jsem si ho zakoupila.
+ jednoduchá manipulace
záleží na tom, co očekáváte, samozřejmě nějaká nedokonalost v čištění se sem tam objeví, ale pro velká okna je tento pomocník nespornou výhodou, drobnější nedostatek se doleští, jsem maximálně spokojena
- ///
Pokud nejsou okna prilis spinava bomba. Pouzivam vsak i u bazenu,kde se uvolnuje chlor,ktery na oknach nechava bily film...zde je treba okna predmyt,jinak nechava smouhy.Nedomyje rohy
- S robotem jsem maximálně spokojená. Ani jsem od toho tolik nečekala. Okna mají vysoký lesk. Je jasné, že po zimě je potřeba tomu trochu pomoci, ale vyplatí se.
- Výrobek je vhodný pro nepřístupná místa - mytí oken.
ONLINESHOP.CZ
- Neskutečný pomocník do domácnosti. Dosáhne do výšky i tam, kde já nedosáhnu.
- Čistí krásně a rychle, jsem moc spokojená.
ONLINESHOP.CZ
není to dokonalé, ale dělá dobrou práci s okny, k nimž je těžké se dostat. nedoporučuje pro lidi, kteří chtějí bezchybná okna, zanechává nějaké pruhy
Hobot 188
Důchodce Plzeň
Přidáno: 29. dubna 2021
(naposledy upraveno 25. května 2021)
Zakoupeno v roboticky-vysavac.cz
- Konečně jsem zvenku vyčistil posuvná okna umístěné v 7.patře. Vzhledem ke věku a postavě to před tím byl bezpečnostní risk. Nyní splněno bez problémů.
- Větší spotřeba kávy než bylo hotovo.
- Malý
- Lehký
- Sám si stříká tekutinu na okno
- Spokojenost s umytím rohů oken
- Snadná manipulace
- Není moc hlučný
- Jednoduché ovládání
- U více zaprášených oken občas nechá šmouhy
- Neumyje zaschlé mušince
Je lehký, dobře ovladatelný. Velkou výhodou je, že si stříká tekutinu sám na okno. Jsem seniorka a využijí ho pro mytí zaskleného balkónu, což byl dříve problém, hlavně z venkovní strany. Funguje tak, jak jsem očekávala.
- Umyji rám okna na okno pustím robota a jdu mýt další rám. Pomocník při mytí oken. Paráda
- maximální spokojenost
ONLINESHOP.CZ
- Docela prima pomocník, ale musí se vychytat, aby nebyly šmouhy.
- Při mytí rámů přetřu í vnější stranu okna, aby tam nezůstaly stopy od hmyzu a prach. Ale to není problém.
Pokud je více oken, dobrý pomocník. Než umyje robot sklo na jednom okně, myju další rámy. Tak docela spokojenost.
Zobrazuji 181 - 200 ze 377 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...19 Další »