Nejnovější recenze ze sekce Robotické čističe oken
Vzhledem k mému věku jsem si dopřála robotický umývač oken, zatím jsem pouze jednou vyzkoušela a myslím, že to bude vynikající pomocník. Jinak musím pochválit obchod Kup To Tu.cz velmi rychlé dodání. Jonová
usnadní práci
Reakce značky Mamibot
děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
Tým Mamibot
- zatím funguje dobře
Skvělý pomocník
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Doporučuji všem kdo trpí závratěmi.Občas nevyleští okno perfektně,ale nikdo není dokonalý.
- Takže za mě,výborný pomocník.
- Trysky se po case ucpou, nebo prestane fungovat cerpadlo na sprejovani vody.
Je to náš první robot na mytí oken, takže nemůžu srovnávat. Okna jsou pěkně umytá, šmouhy zůstávající lehce v horních částech u rohů, nicméně při mytí v ruce je výsledek mnohem horší. Nic nebrání mytí zopakovat. První mytí jsme zkoušeli pouze s destilovanou vodou. Spotřebovává velmi málo vody/mycího prostředku, až mi přijde, jestli to není příliš málo (zaschlé cákance proto nedává). Ale chápu, že kdyby použil hodně vody, tak by zase klouzal po povrchu. Síla s jakou se přicucne k povrchu je opravdu veliká, takže nemám vůbec strach z toho, že by spadl (zkoušel jsem ho odtrhnout). Jištění pomocí lanka nelze vždy realizovat (prostě není vždy možnost ho za něco zaháknout). Nicméně s ohledem na sílu přítlaku, bych se toho moc nebál. Zkoušeli jsme zatím umýt okna jen zevnitř (venku je zima - provozní teplota je od 10°C), dále zrcadla po celém bytě. Poradí si bez potíží s bezrámovými i rámovými zrcadly. Dokáže se vcelku bez obtíží pohybovat i na obkladech v koupelně. Co mě potěšilo, že mu nevadí vodící lanka na žaluzie, protože zapadávají přesně do mezery mezi tělem vysavače a nástavcem na mop. Určitě můžu po prvním testování doporučit. Doufám, že nás to bude motivovat k častějšímu mytí oken :-)
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Skutečný pomocník a dobrá kvalita mytí.
- Docela hlučný, ale i to se dá přežít.
Celková spokojenost.
- Velký pomocník při mytí terasy
- Snadná obsluha
- Téměř "nulový" provoz
- nenáročná údržba
- bezdrátový
- čistič jsem již ozkoušela od dcery a funguje skvěle.
Doporučuji zvláště tam, kde se hodně práší nebo bydlíte u silnice. Obsluha je jednoduchá, desing přiměřený, cena není vysoká.
- elegantní v interiéru a dělá přesně to co má
- naprosto bezhlučný
- dobrá cena
- výkonný
Na základě přátel, kteří mají čistič již delší dobu, jsme si ho pořídili a jsme s ním spokojeni.
- Myje okna tak, že skoro okamžitě vídíte rozdíl
- Úplně bezhlučný
- Bezúdržbový
- Jednoduché ovládání
Ovládání je jednoduché, čištění naprosto bez problémů jako dřív a hlavně zmizela potřeba to dělat ručo.
- pěkný design
- lehce přenosný
- účinný
- jednoduchá údržba
Vzhledem k tomu, že mamibot máme ve všech třídách mateřské školy a jsme s ním velmi spokojeni, rozhodla jsem se o zakoupení i osobně.
- Pokud máte velká okna a především vysoká, tak je robot právě pro vás. Francouzská okna zvládá dobře. Takže čím větší plocha, tím lépe robot funguje. Nečekejte okno úplně bez čmouh. Kdo má na domě hodně oken, myslím, že se spokojí sem tam i s nějakou nedokonalostí, než aby okna myl sám. Zakoupila jsem na DIGI24, kde byl produkt o 2 tis levnější než u většiny prodejců. Za mě cena - výkon přijatelné. Vracet nebudu. Jsem ráda, že už se nemusím plazit po štaflích a nějakou tu čmouhu raději odpustím. Výhodou je, že se vrací do původní polohy tam, kam jste ho nechali se přisát. Sám usoudí, že je okno čisté a spustí zvukovou signalizaci. Pokud se vám okno nebude přesto zdát čisté, zapnete ovladačem start a robot bude opět čistit. Na ovládání je jednoduchý, žádná složitá věda. Nevadí tedy, že je návod v AJ.
Na úzkých oknech moc nefunguje, protože má problém se otočit. Dá se to vyřešit, že ho postrčíte rukou. Mluvím o oknu např. 70 cm na šířku nebo výšku a méně. Také nefunguje na velmi znečištěná okna suché čištění bez leštidla - žlutý hadřík(jak udává výrobce). Vyřešeno tak, že nastříkám na ten hadřík prostředek na leštění oken (např. Clin atd.) a na velké nečistoty stříknu i přímo na okno. Pak funguje docela dobře. Naše okna jsou dost znečištěná, bydlíme na hlavní silnici. Návod byl přiložen v AJ.
- Bezhlučný chod
- Snadné čištění
Vyčistí poměrně velkou plochu během jednoho nabití
Tento produkt se nám líbí kvůli poměru kvality a ceny.V tomto období jarního kvetení, je to výrazná pomoc pro alergiky, u nás jsou úplně žlutá okna. Snadné ovládání i čištění a v neposlední řadě pěkné provedení výrobku. Doporučuji všem.
Mamibot W110-F
Filip Finidy Postl
Přidáno: 17. ledna 2022
(naposledy upraveno 17. ledna 2022)
Zakoupeno v APOLLOs.cz
- Dobrý pomocník pro lidi co nemají nervy čistit okna
- hluk
- Jenom leští
Takže samozřejmě není na špinavá okna která se musí předmýt. Ale když je nemáte jako já tak je super vyleští. je třeba použít jednu sadu návleků na umytí čmouh. a pak druhou na vyleštění. Vestavěný rozprašovač je kničenu. jen trochu vyplivne kapalinu. Lepší je použít ruční rozprašovač. Je hlučný jako vysavač.
Ale za ty peníze je to super a myslím si že umí to samé jako dvakrát tak dražší roboti. V návodu se toho nedočtete ale: utěrky prát samostatně bez aviváže max 40C, Nebo stačí promáchnout v ruce. A robot jak se přisaje na sklo tak začne červeně blikat a pípat. to znamená že se přisál a stačí zmáčknout znovu power a robot se rozjede.
- naprosto nehlučný
- designově pěkný, neruší to
- kvalitu úklidu je poznat
- zachytávání špíny objektivně funguje
Je to velmi krátká doba na zhodnocení, ale přesto můj první dojem je pozitivní, zaznamenali jsme čistější podlahy v bytě, hlavně v kuchyni. Vnímám to jako velmi pozitivní pro mě - alergika a astmatika. Věřím, že se postupně dostaví i další přednosti produktů, které jsou uvedeny.
- jednoduchá obsluha
- perfektní design
- výkon/cena
výrobek splňuje to co jsem od něj očekávala, po hodině provozu bylo v místnosti znát že je okno opravdu čistější a lesklejší.
- Tichý, přesněji naprosto nehlučný
- Malá spotřeba
- Perfektní účinnost
Bydlíme u železniční trati a zvýšené množství nečistot na oknech nebylo u nás nic neobvyklého. Dříve jsme museli mýt okna jednou za týden, teď máme na to spolehlivého čističe oken. Krásně to bylo vidět při čištění samotného přístroje. Vřele doporučuji!
Zobrazuji 141 - 160 ze 377 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...19 Další »