Nejnovější recenze ze sekce Robotické čističe oken
- automatické zvlhčování povrchu oken je nedostačující.
Reakce obchodu ROBOT WORLD
děkujeme Vám za nákup u nás na https://www.robotworld.cz... a napsání recenze. Jsme rádi, že robot slouží k Vaší relativní spokojenosti.
- Sám myje
- Občas nechá šmouhu
- Vlhkost hadříků musí být akorát jinak výsledek není moc dobrý
- Občas nedomyje okno a zasekne se v polovině
Dobrý pomocník.
Super pomocník na střešní okna,z venku ho radši přivážu,jinak se drží na šikmé ploše jako klíště,lehce postříkám ironem,pak návlek otočím a okno je čisté,pohoda,jsem nadšená.
Reakce obchodu roboticky-vysavac.cz
děkujeme Vám za nákup u nás na https://www.roboticky-vysavac.cz... a napsání recenze. Jsme rádi, že robot slouží k Vaší spokojenosti (předpokládáme, že jste omylem místo 100% označila 10%).
S pozdravem, www.roboticky-vysavac.cz
- okna pouze rozmazal, s automatikou vyčistil jen kus okna, při čištění bezrámového skla spadnul - nezaregistroval okraj
- Zatím se s robotem učíme pracovat, ale už po prvním vyzloušení je jasné, že je to skvělý pomocník na mytí velkých a vysokých oken.
Reakce obchodu ROBOT WORLD
děkujeme Vám za nákup u nás na https://www.robotworld.cz... a napsání recenze. Jsme rádi, že robot slouží k Vaší spokojenosti.
- uper pomocník
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu, přejeme pěkný den a budeme se těšit na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.cz
- Výborně umyje celou plochu okna
Reakce obchodu roboticky-vysavac.cz
děkujeme Vám za nákup u nás na https://www.roboticky-vysavac.cz... a napsání recenze. Jsme rádi, že robot slouží k Vaší plné spokojenosti.
S pozdravem, www.roboticky-vysavac.cz
- Umyje i rohy v oknech.
S pozdravem, www.roboticky-vysavac.cz
Úžasný - jen sedíme a meleme mlýnek.
- Úžasný
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
ONLINESHOP.cz
Bezvadně čistí okna.
- Pěkně leští skla
Reakce značky Hobot
děkujeme Vám za nákup robotického čistče oken a napsání recenze. Jsme rádi, že jste s výrobkem spokojen.
S pozdravem tým HOBOT
Mám zdravotní problémy a nemohu lézt po oknech.
- perfektní
Reakce obchodu ROBOT WORLD
děkujeme Vám za nákup u nás na https://www.robotworld.cz... a napsání recenze. Jsme rádi, že robot slouží k Vaší plné spokojenosti.
S pozdravem, www.robotworld.cz
Objednal jsem 18.3. 2019 a dnes je 23.4.2019 a nic nedošlo, ale to není problém produktu jako spíše obchodu....
Reakce obchodu roboticky-vysavac.cz
děkujeme Vám za recenzi. Toto je ale spíš problém dodavatele, který nepočítal s takým zájmem o výrobek a tudíž nebylo zboží v celé ČR.
S pozdravem, www.roboticky-vysavac.cz
Produkt je možná dobrý pro opravdu velká francouzké okna, ale jinak je úplně k ničemu. Mechanismus jištění je tak nešikovně řešený, že než ho na okno nainstaluji mám to ručně umyté i vyleštěné třikrát. Navíc pouze leští, takže za mě jedna hvězda za nápad, ale produkt k prdu.
zatím jsme ho nepoužily
Maxímalni spokojenost, žádná čmouha, čisté okna, velká radost. Bydlím v paneláku a využiji na všechny okna. Doporučuji všem. Velký pomocník.
S pozdravem, www.roboticky-vysavac.cz
- Umyje okno cca na 90%,občas nějaká šmouha zůstane na ruční dočištění, ale rozhodně jinak spokojenost. Je to pomocník.
- Občas se člověk zamotá do množství šnůr a kabelu.
Celkově hodnotím pozitivně. Je to pomocník do domácnosti. Každá věc, která ulehčí úklid je dobrá a to robot rozhodně umí.
Reakce obchodu roboticky-vysavac.cz
děkujeme Vám za nákup u nás na https://www.roboticky-vysavac.cz... a napsání recenze. Jsme rádi, že robot slouží k Vaší spokojenosti.
naprostá spokojenost
Reakce značky Hobot
S pozdravem tým HOBOT
Zobrazuji 301 - 320 ze 377 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...19 Další »